Kompany vertelt over kennismaking met 'eerlijke' Weghorst

Reacties

Burnley opent vrijdag het nieuwe seizoen van de Premier League. Op Turf Moor ontvangt de promovendus landskampioen Manchester City. Maar is Wout Weghorst er dan nog bij?

Kompany vertelt over kennismaking met 'eerlijke' Weghorst
© Pro Shots
Burnley
Burnley
0 - 3
Manchester City
Manchester City

Terwijl Burnley het kampioenschap in het Championship veiligstelde, speelde Weghorst op huurbasis bij achtereenvolgens Besiktas en Manchester United. Vrijdag kan de Nederlandse spits zijn rentree maken bij The Clarets, maar het is de vraag of dat gaat gebeuren. Weghorst wordt in de wandelgangen gelinkt aan een zomerse transfer.

Vincent Kompany kon of wilde zich daar bij Viaplay niet over uitlaten. De Belgische manager zoomde in op zijn kennismaking met Weghorst. 'Hij is iemand waar ik graag gesprekken mee heb, die ook heel eerlijk is en waar je alles tegen kunt zeggen. Ik denk dat we nu de focus moeten leggen op het leren samenwerken. Ik wil het nog niet veel verder leggen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Verwachtingen
Toch lichtte Kompany vervolgens een tipje van de sluier op. 'We hebben een bepaalde manier van spelen en bepaalde verwachtingen', vervolgde de 37-jarige oefenmeester, die met Zeki Amdouni een geduchte concurrent voor Weghorst in huis haalde. 'Wout is een speler met ervaring en kwaliteit. Als hij gelukkig is, dan zal hij ook het best presteren. Ik denk dat dat nu het belangrijkste is.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.