Komisch intermezzo vertraagt trainingskamp IFK Göteborg

Reacties
Komisch intermezzo vertraagt trainingskamp IFK Göteborg
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De meeste Europese competities zijn na het WK inmiddels weer hervat, maar in Zweden is het nog wel even winterstop. Het bekertoernooi begint pas over 2,5 week. Tijd genoeg dus om de Scandinavische winter nog even te ontvluchten. IFK Göteborg probeerde dat, maar de reis naar Spanje kende een onverwachte, vrij geestige tussenstop.

De vlucht naar Alicante, met de selectie en staf aan boord, werd na een half uur onderbroken door een ongebruikelijke mededeling vanuit de cockpit. Er zouden dertig opgeblazen voetballen in het bagageruim zijn meegegaan. Op zo'n grote hoogte hebben die ballen ontploffingsgevaar, dus werd het toestel in Kopenhagen even aan de grond gezet.

Loos alarm, bleek al snel. De materiaalman had de ballen al laten leeggelopen. Na een uur werd de reis hervat. Nadat het vliegtuig veilig was aangekomen in Spanje, deed zich nog een probleem voor onderweg naar het onderkomen in Torrevieja: één van de banden van de spelersbus ontplofte. Er arriveerde snel een andere bus, waarmee de spelers van de Zweedse topclub veilig naar hun hotel zijn gereden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.