Kolo Muani vindt het heerlijk om met Götze te spelen: 'Een opmerkelijke speler'

Reacties

Randal Kolo Muani is erg te spreken over de samenwerking met voormalig PSV'er Mario Götze. De middenvelder leverde in het bekerduel met Union Berlin twee puntgave assists af aan de Fransman, waardoor Eintracht Frankfurt verder bekert.

Kolo Muani vindt het heerlijk om met Götze te spelen: 'Een opmerkelijke speler'
© Pro Shots
Eintracht Frankfurt
Eintracht Frankfurt
2 - 0
Union Berlin
Union Berlin

'Het was een behoorlijk complete wedstrijd van ons', vertelde Kolo Muani aan de clubkanalen van Eintracht Frankfurt. Na acht wedstrijden op rij zonder zege, plaatste Eintracht zich dinsdag voor de halve finale van de DFB-Pokal. 'Het was belangrijk om hier weer eens te winnen. Na de eerste twee goals bleven we gaan en hebben we niets nagelaten.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Binnen het kwartier had de Fransman er twee in liggen, tweemaal op aangeven van Götze. 'Hij is een opmerkelijke speler en heeft veel technische vaardigheden. Daar kun je als medespeler alleen maar van profiteren.' In de competitie maakte Kolo Muani er al twaalf en daarnaast was hij tienmaal aangever. Daarom had Götze andersom ook lovende woorden over voor zijn teamgenoot.

'Bij de tweede goal wist ik: Kolo Muani gaat graag de diepte in. Dus alles liep geweldig. En efficiëntie voor het doel is de sleutel. De afgelopen weken hebben we wat pech gehad, maar nu hebben we dat een stuk beter gedaan.' Ook aanvoerder Sebastian Rode was erg te spreken over de Franse spits. 'Wij speelden getergd en Kolo deed de rest.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.