Koeman pakt de agenda erbij: krakers voor Barcelona in oktober

Reacties

Ronald Koeman, Frenkie de Jong en Memphis Depay beginnen het nieuwe La Liga-seizoen met een wedstrijd tegen Real Sociedad. Barcelona is in de eerste speelronde gastheer voor de ploeg die het afgelopen seizoen als vijfde eindigde.

Koeman pakt de agenda erbij: krakers voor Barcelona in oktober
© Pro Shots

De Spaanse voetbalbond maakte woensdag het definitieve speelschema bekend voor het La Liga-seizoen 2021/22. Waar Barcelona begint met een thuiswedstrijd, daar starten regerend kampioen Atlético Madrid en Real Madrid allebei met een uitwedstrijd. Real Madrid begint op bezoek bij Deportivo Alavés terwijl de landskampioen een uitduel met Celta de Vigo afwerkt.

Koeman en consorten gaan in de vierde speelronde op bezoek bij Sevilla, waarna in de achtste en tien speelronde de échte krakers wachten. In het weekend van 3 oktober speelt Barça de uitwedstrijd tegen Atlético en in het weekend van 24 oktober staat de eerste Clásico van het seizoen op het programma in Camp Nou. De tweede kraker tussen Real Madrid en Barcelona vindt op de 29ste speelronde plaats in het weekend van 20 maart.

De Madrileense derby's tussen Real en Atlético staan gepland op speelronde 17 en 35. Het nieuwe La Liga-seizoen gaat van start in het weekend van 15 augustus.

Bekijk hier het volledige speelschema voor het nieuwe La Liga-seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.