'Koeman neemt harde beslissing over publiekslieveling Riqui Puig'

Reacties

De afwezigheid van Riqui Puig in de wedstrijdselectie van Barcelona voor de strijd om de Joan Gamper Trophy houdt de gemoederen in Spanje behoorlijk bezig. Volgens RAC1 heeft Ronald Koeman de talentvolle middenvelder gezegd dat hij niet in zijn plannen voorkomt.

'Koeman neemt harde beslissing over publiekslieveling Riqui Puig'
© Pro Shots

De 21-jarige Puig staat bekend als een groot talent en speelde tot dusver vijftien wedstrijden in het eerste elftal van Barcelona. Vanwege zijn manier van voetballen is de technicus ook populair bij de supporters, die hoopten dat Puig in het nieuwe seizoen definitief zou kunnen doorbreken. Het is echter zeer de vraag of dat gaat gebeuren.

Puig is niet geblesseerd, maar ontbreekt desondanks in de wedstrijdselectie voor de ontmoeting met Elche van zaterdagavond. SPORT schrijft over een 'mysterieuze absentie'. RAC1 is op onderzoek uitgegaan en heeft begrepen dat Koeman Puig niet nodig heeft. De Nederlandse coach zou de middenvelder, die in de eerste twee oefenwedstrijden onder Koeman nog speelminuten maakte, hebben gezegd dat hij kan vertrekken.

Een vertrek van Puig zou behoorlijk wat losmaken bij de fans van Barcelona, die al langer ontevreden zijn over de kansen die eigen jeugdspelers krijgen bij de Spaanse topclub. De van Juventus overgekomen Miralem Pjanic zit zaterdagavond voor het eerst bij de wedstrijdselectie van Barcelona. Koeman zou bovendien nog graag Georginio Wijnaldum van Liverpool willen halen.

Luis Suárez zit vanavond ook niet bij de selectie van Barcelona:

Zo speelt het 'nieuwe' Barcelona van Koeman: 'Frenkie heeft geen excuses meer'
Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Riqui Puig
Meer over Riqui Puig
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.