Rooney kiest Giakoumakis en Puig voor speciale oefenwedstrijd

Reacties

Georgios Giakoumakis, Riqui Puig en Matt Miazga zijn drie van de 26 spelers die het als All-Stars van de Major League Soccer gaan opnemen tegen Arsenal. Aan de oefenwedstrijd in juli is een heel proces voorafgegaan.

Rooney kiest Giakoumakis en Puig voor speciale oefenwedstrijd
© Pro Shots

In Amerika is het heel gebruikelijk om wedstrijden met All-Stars te organiseren, de beste spelers van een competitie komen dan bij elkaar in één elftal. Op voetbalgebied is de speciale wedstrijd georganiseerd rondom een treffen met Arsenal, dat zich in Amerika wil klaarstomen voor het nieuwe seizoen. Het duel wordt op 19 juli afgewerkt in het stadion van DC United.

Twaalf van de 26 spelers zijn via een stemronde gekozen door fans, media en spelers. Weer twaalf spelers zijn gekozen door Wayne Rooney, die het team zal leiden tegen Arsenal. De laatste twee spelers zijn door MLS-baas Don Garber toegevoegd.

Voormalig Vitesse-verdediger Miazga blijkt populair te zijn bij de fans, hij werd gekozen. Dat geldt ook voor Roman Bürki, die vorig jaar Borussia Dortmund verliet. Ex-VVV'er Giakoumakis werd gekozen door Rooney, net als Puig. Andere grote namen in de 26-koppige selectie zijn Héctor Herrera en Christian Benteke.

De volledige selectie van de All-Stars

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.