Koeman leidt Fener-training in aanloop naar Galatasaray

Reacties

Erwin Koeman en Chris van der Weerden hebben maandag de training van Fenerbahçe geleid. De beide assistent-trainers zijn in tegenstelling tot hoofdcoach Phillip Cocu (nog) niet ontslagen door de Turkse topclub.

Koeman leidt Fener-training in aanloop naar Galatasaray

Van der Weerden is een persoonlijke vriend van Cocu, die hem ziet als zijn vaste assistent. Voorlopig blijft de oud-verdediger in tegenstelling tot Cocu echter werkzaam bij Fenerbahçe. Ook Koeman, die zich later bij de staf van Fenerbahçe voegde, is nog gewoon in dienst bij de Turken.

De verwachting in de Turkse media is zelfs dat Koeman vrijdag als eindverantwoordelijke op de bank zit bij de derby tegen Galatasaray, met Van der Weerden als assistent. Fenerbahçe zakte onder leiding van Cocu af naar de vijftiende plek. De Nederlander werd zondag ontslagen, twintig minuten na de 1-3 nederlaag tegen Ankaragücü.

Vertrekpremie
Ali Koç, voorzitter van Fenerbahçe, heeft eerder al laten weten dat Cocu een jaarsalaris ontvangt als ontslagpremie. De afgelopen zomer van PSV overgenomen trainer streek naar verluidt zo'n 2,5 miljoen euro per jaar op in Istanbul.

© Fenerbahce
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.