Koeman krijgt goed nieuws: ook Gakpo keert terug bij Oranje

Reacties

Na Bart Verbruggen en Matthijs de Ligt is ook Cody Gakpo teruggekeerd bij het Nederlands elftal. De aanvaller van Liverpool is hersteld van een virusinfectie en trainde zondag mee in aanloop naar het thuisduel met Gibraltar.

Koeman krijgt goed nieuws: ook Gakpo keert terug bij Oranje
© Pro Shots
Nederland
Nederland
3 - 0
Gibraltar
Gibraltar

Zaterdag kreeg bondscoach Ronald Koeman al goed nieuws van De Ligt en Verbruggen, die zich weer bij de groep voegden. Dat geldt ook voor Gakpo. Joey Veerman en Sven Botman, de andere twee spelers die met een virusinfectie kampten, ontbreken nog altijd. Het lijkt onwaarschijnlijk dat de PSV'er en de stopper van Newcastle United maandag van de partij zijn tegen Gibraltar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Naast de terugkeer van De Ligt, Verbruggen en Gakpo heeft Koeman er ook een verdedigende optie bij. Denzel Dumfries zat tegen Frankrijk een schorsing bij, maar kan tegen Gibraltar weer meespelen. De rechtervleugelverdediger maakte al deel uit van de groep en trainde deze week gewoon mee. 

Geen Geertruida en De Vrij
Koeman kan geen beroep doen op Lutsharel Geertruida (geblesseerd) en Stefan de Vrij (aanstaand vaderschap). Zondagmiddag belegt het Nederlands elftal de laatste training richting het thuisduel met Gibraltar. Dat duel wordt morgen om 20.45 uur afgetrapt in De Kuip.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.