Koeman kiest voor Janmaat, Van Aanholt en Zoet

Reacties

Bondscoach Ronald Koeman heeft voor Daryl Janmaat en Patrick van Aanholt gekozen als basisspelers in de vriendschappelijke interland tegen Slowakije.

Koeman kiest voor Janmaat, Van Aanholt en Zoet

Janmaat en Van Aanholt krijgen in de derde wedstrijd onder Koeman de kans als vleugelverdedigers. Nathan Aké, Tonny Vilhena en Hans Hateboer starten op de bank. Jeroen Zoet staat onder de lat in Slowakije, waardoor Jasper Cillessen in het duel met Italië op maandag zal spelen.

Virgil van Dijk ontbreekt evenals Georginio Wijnaldum in de basis. Het duo completeerde de selectie na de verloren Champions League-finale met Liverpool. Door de absentie van Van Dijk staat Daley Blind naast Matthijs de Ligt en Stefan de Vrij in het centrum van de defensie.

Doordat Wijnaldum reserve is, spelen Donny van de Beek en aanvoerder Kevin Strootman op het middenveld, in de rug gesteund door controleur Davy Pröpper. In de aanval starten Memphis Depay en Quincy Promes, waardoor Ryan Babel op de bank begint.

Doelman Sergio Padt en middenvelder Ruud Vormer zijn de twee internationals die nog wachten op hun debuut. Koeman gaf in aanloop naar de twee oefenduels aan dat Vormer zeker speelminuten zal gaan maken, tegen Slowakije en/of Italië.

'Strootman aast op sportieve revanche in Oranje'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.