Koeman kan het niet geloven: Braithwaite verprutst kans na actie Memphis

Reacties

Martin Braithwaite heeft zaterdagavond nagelaten om Barcelona al vroeg op voorsprong te zetten in het uitduel met Athletic Bilbao. De Deense aanvaller verzuimde daarmee een prima actie van Memphis Depay te bekronen.

Koeman kan het niet geloven: Braithwaite verprutst kans na actie Memphis
© Pro Shots
Athletic de Bilbao
Athletic de Bilbao
1 - 1
Barcelona
Barcelona

Memphis speelde zich in de zesde minuut krap vrij door op de achterlijn een directe tegenstander het bos in te sturen en de bal vanaf de rechterkant voor te geven. Via een Baskisch been kwam de bal voor de voeten van Braithwaite, die op vijf meter van het doel echter hoog over schoot. Trainer Ronald Koeman kon zijn ogen niet geloven.

Vorige week was Braithwaite bij de competitiestart tegen Real Sociedad (4-2) juist nog erg belangrijk voor Barcelona. De dertigjarige Deen scoorde twee keer en gaf ook nog een assist. Dat terwijl Spaanse media hem linken aan een vertrek naar de Premier League. Op social media haakte hij na zijn rol als uitblinker tegen Sociedad in op die geruchten. 'Ik praat op het veld.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.