Koeman: Dest een aankoop met het oog op de toekomst

Reacties

Ronald Koeman kijkt uit naar de samenwerking met Sergiño Dest. De Barcelona-coach vertelde wat in Spanje verwacht kan worden van de negentienjarige vleugelverdediger.

Koeman: Dest een aankoop met het oog op de toekomst
© Pro Shots

Ajax en Barcelona kwamen eerder al tot een akkoord over Dest en de jongeling is inmiddels met de Catalanen ook tot overeenstemming gekomen over een vijfjarig contract. Daarmee is de toptransfer voor de bij Ajax opgeleide Amerikaans international bijna afgerond.

Koeman vertelde woensdagmiddag bij zijn vooruitblik op Celta de Vigo-uit over Dest. 'Sergiño is nu bezig met de medische keuring en moet het contract nog ondertekenen. Tot dat gebeurd is, zeg ik er liever niet veel over', aldus Koeman, die wel toevoegde dat Dest ook echt met het oog op de verdere toekomst gehaald is.

'Het gaat er ook om dat we dingen veranderen met het oog op de toekomst. Hij moet de strijd aangaan met de andere vleugelverdedigers. Dest is nog jong en heeft Champions League-ervaring, dus ik weet zeker dat we hem goed kunnen gebruiken', sloot de Barcelona-coach het onderwerp af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.