Dest arriveert in Barcelona voor afronding transfer

Reacties

Sergiño Dest is in Barcelona gearriveerd om zijn transfer naar de club coach van Ronald Koeman af te ronden. De negentienjarige vleugelverdediger van Ajax werd opgewacht door fotografen en journalisten.

Dest arriveert in Barcelona voor afronding transfer
© Pro Shots

Bayern München wilde Dest ook hebben, maar de international van de Verenigde Staten verkoos een avontuur bij de club van Koeman en Frenkie de Jong boven een avontuur in München. Dinsdagavond stapte hij in Amsterdam op het vliegtuig naar Catalonië, waar hij woensdag een medische keuring zal ondergaan.

'Ben je blij? Ben je blij? Ben je blij?' Die vraag werd Dest talloze keren gesteld bij zijn aankomst op het vliegveld. Nadat de Ajacied in een auto stapte, gaf hij een goedkeurend knikje: hij is blij met zijn overstap naar Barcelona, dat twintig miljoen euro aan Ajax zal betalen. Dit bedrag kan met variabelen nog verder oplopen.

Dest wordt de eerste aankoop van Barcelona onder Koeman, die mogelijk werd na de verkoop van Nelson Semedo aan Wolverhampton Wanderers. Door de verkoop van Ousmane Dembélé aan Manchester United moet ook de komst van Memphis Depay mogelijk worden. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.