Koeman-criticaster is volgende slachtoffer grote schoonmaak Barça

Reacties

Matheus Fernandes kwam in de zomer van 2020 voor zeven miljoen euro over van Palmeiras, maar na zeventien speelminuten zit het Barcelona-avontuur van de Braziliaan er alweer op. Zijn contract is verscheurd. 

Koeman-criticaster is volgende slachtoffer grote schoonmaak Barça
© Pro Shots

Liefst 23 keer zat Matheus bij de wedstrijdselectie in La Liga, maar Ronald Koeman liet hem het afgelopen seizoen niet één keer invallen. Alleen in de Champions League tegen Dinamo Kiev mocht de 22-jarige Braziliaan zeventien minuutjes meedoen. De Braziliaanse middenvelder gaf eerder al in een uitgebreid interview aan dat hij dacht dat het iets persoonlijks was waardoor Koeman hem geen kans gaf.

Hoewel Matheus nog een contract tot medio 2025 had in Camp Nou hoeft hij niet langer op nieuwe speelminuten te rekenen, want de Catalaanse club laat weten dat het contract van de middenvelder is verscheurd. Vorig seizoen verhuurde Barcelona hem nog aan Real Valladolid, maar ook daar kwam hij tot slechts drie wedstrijden. De zeven miljoen euro die Barça voor hem betaalde zijn daarmee dus wel héél dure miljoenen geweest.

Barcelona is bezig met een grondige renovatie van het elftal. Zo kwamen Sergio Agüero, Eric García en Memphis Depay allemaal transfervrij naar de club terwijl Jean-Clair Todibo al de broodnodige miljoenen opleverde.

Spelersprofiel

Matheus Fernandes


Geboortedatum:
30 juni 1998
Leeftijd:
25
Geboorteplaats:
Itaboraí
Nationaliteit
Brazilië
Lengte:
1,83 m
Gewicht:
69 kg
Huidige club:
Bragantino
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.