KNVB stelt 'debutant' Lindhout aan voor Klassieker in bekertoernooi

Reacties

De KNVB heeft maandag scheidsrechter Allard Lindhout naar voren geschoven om de halve finale van de TOTO KNVB-Beker tussen Feyenoord en Ajax in goede banen te leiden.

KNVB stelt 'debutant' Lindhout aan voor Klassieker in bekertoernooi
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 2
Ajax
Ajax

Lindhout wordt aan de zijlijnen in De Kuip geassisteerd door Rogier Honing en Rens Bluemink. Joey Kooij is de vierde official bij de Klassieker. Pol van Boekel neemt woensdag de rol van VAR in en wordt daarbij geassisteerd door Mario Diks. De ontmoeting tussen Feyenoord en Ajax begint woensdag om 20.00 uur.

Voor Lindhout wordt het zijn debuut in de Klassieker. Bij vier van de zes voorgaande ontmoetingen tussen Feyenoord en Ajax stond Danny Makkelie als scheidsrechter op het veld. Makkelie had ook de leiding over de meeste recente Klassieker van vorige maand in de Johan Cruijff Arena.

In de andere halve finale gaat PSV op bezoek bij Spakenburg (dinsdag 20.00 uur). Voor die wedstrijd is Jeroen Manschot als arbiter aangesteld. Dave Goossens en Freek Vandeursen zijn zijn assistenten aan de zijlijn en Marc Nagtegaal is de vierde official. Jochem Kamphuis is de VAR met Patrick Inia als assistent.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.