KNVB geeft PSV nu al ruimte voor volgende ronde Conference League

Reacties

De Eredivisie-wedstrijd tussen PSV en Heracles Almelo is verplaatst van zaterdag 5 naar zondag 6 maart. Volgens de KNVB gebeurt dit op verzoek van de Eindhovense club 'in verband met de Europese wedstrijd van donderdag 10 maart'. Voor dat duel moet PSV zich nog wel plaatsen.

KNVB geeft PSV nu al ruimte voor volgende ronde Conference League
© Pro Shots

Op 10 en 17 maart wordt namelijk de achtste finale van de Conference League afgewerkt. PSV hoopt dan nog Europees actief te zijn, maar zal eerst moeten afrekenen met Maccabi Tel Aviv. Donderdag komen de Israëliërs op bezoek in het Philips Stadion, een week later is de return.

PSV neemt alvast het zekere voor het onzekere door het duel met Heracles te verplaatsen. De ploeg van trainer Roger Schmidt op woensdag 2 maart ook nog in de kwartfinale van het KNVB-bekertoernooi tegen Go Ahead Eagles.

De KNVB heeft meer wedstrijden verschoven. Zo gaat AZ niet op zaterdag 5 maart, maar een dag later op bezoek bij NEC. De Alkmaarders spelen de donderdag ervoor de kwartfinale tegen Ajax. De aftrap van het duel tussen Go Ahead en FC Utrecht is op zaterdag 5 maart niet om 20.00 uur, maar al om 18.45 uur. Daarnaast is de wedstrijd Willem II-SC Heerenveen een dag vervroegd. De aftrap staat nu gepland voor zaterdag 5 maart om 16.30 uur.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.