KNVB begrijpt niets van verbazing: 'Clubs waren op de hoogte'

Reacties

De KNVB begrijpt niets van de verbazing waarmee Ajax en PSV hebben gereageerd op het nieuws dat er eind april weer supporters naar de stadions mogen komen. Een woordvoerder van de bond laat weten dat de clubs eind maart al op de hoogte waren gebracht van de plannen.

KNVB begrijpt niets van verbazing: 'Clubs waren op de hoogte'
© Pro Shots

De KNVB heeft de clubs in het betaald voetbal op 30 maart een mail gestuurd, waarin duidelijk werd gemaakt dat er werk werd gemaakt van de terugkeer van supporters in de stadions. De overheid had een voorlopige lijst met evenementen en locaties die in april een pilot mochten doen met sneltesten samengesteld en daar stonden ook de voetbalwedstrijden in het laatste weekend van april op.

De voorlopige lijst werd dinsdag een definitieve lijst, waarna de KNVB goed nieuws kon brengen. Even voor het persbericht werden de clubs daarvan op de hoogte gebracht. Maandagavond had sportmarketeer Chris Woerts het nieuws al kunnen delen in het tv-programma Veronica Inside.

Dat Ajax en PSV dinsdag verrast reageerden op de berichtgeving, begrijpt de KNVB dan ook niet. Benadrukt wordt dat de clubs wel degelijk op de hoogte waren gebracht van de plannen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.