Knoche schiet nummer twee Wolfsburg langs Brouwers

Reacties

Zonder Bas Dost in de basis heeft VfL Wolfsburg door een nipte zege op Borussia Mönchengladbach de tweede plaats in de Bundesliga verstevigd. In de Volkswagen Arena was verdediger Robin Knoche de matchwinner: 1-0.

Knoche schiet nummer twee Wolfsburg langs Brouwers

De centrale verdediger van VfL Wolfsburg opende na ruim tien minuten de score. Marcel Schäfer brak door over de linkerkant. De voorzet van de linksback kwam uiteindelijk terecht bij Knoche, die de bal bij de eerste paal binnen rommelde.

Daarmee werd de kracht van Wolfsburg, waar Dost in de 92ste minuut even inviel, in eigen huis andermaal duidelijk gemaakt. Alleen Eintracht Frankfurt (1-1) ging met een resultaat naar huis, de resterende zes thuiswedstrijden werden allemaal gewonnen. Ook tegen het Borussia Mönchengladbach van Roel Brouwers.

De Nederlander mocht voor het eerst in dit seizoen starten in de basis. De boomlange verdediger, al sinds de zomer van 2007 verbonden aan Die Fohlen, had tot dusver pas twee invalbeurten en speelde donderdag negentig minuten tijdens het Europa League-duel met Villarreal (2-2). Zijn rentree in de basis tegen Wolfsburg leidde niet tot een punt of meer. De ploeg van Lucien Favre is nu de nummer vijf van Duitsland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.