Klopp’s comeback kings: kan Liverpool het wéér omdraaien in Europa?

ADVERTORIAL - In de Europa League gaan Atalanta en Liverpool donderdagavond uitvechten wie zich halve finalist mag noemen. De Engelsen wacht een monsterklus, aangezien de Italianen een week geleden nog met 0-3 te sterk waren op Anfield. Kan Liverpool weer een bijzondere comeback maken? TOTO heeft mooie quoteringen in petto rondom dit scenario.

Klopp’s comeback kings: kan Liverpool het wéér omdraaien in Europa?
© Pro Shots

Wie op voorhand voorspelde dat Atalanta het heenduel met ruime cijfers van Liverpool zou winnen op Anfield, werd door velen voor gek verklaard. Toch was het niet Liverpool, maar de ploeg uit Bergamo die liefst drie keer tot scoren kwam. Het lukte het de club van Jürgen Klopp geen enkele keer om het net te vinden. Enkele dagen later ging het ook in de Premier League mis voor Liverpool. Crystal Palace was - wederom op Anfield - met 0-1 te sterk. Ook Atalanta maakte een slechte beurt in de competitie. De ploeg van Gian Piero Gasperini gaf een 2-0 voorsprong weg in eigen huis en speelde daardoor met 2-2 gelijk tegen Hellas Verona.

Gezien de resultaten zit de sfeer er misschien niet heel lekker in bij Liverpool, maar als we toch één ding hebben geleerd is het dat we teams van Klopp nooit af moeten schrijven in Europa. Onder leiding van de Duitse manager zijn in de afgelopen jaren de meeste gekke comebacks bewerkstelligd. Denk bijvoorbeeld aan het seizoen 2015/16 - het eerste jaar onder Klopp - waarin Liverpool drie keer scoorde in het laatste half uur van de return tegen Borussia Dortmund en daardoor een ronde verder kwam in de Europa League. Of de legendarische Champions League-avond waarop Barcelona met 4-0 werd verslagen op Anfield. Niets lijkt onmogelijk voor Klopp en zijn comeback kings.

Liverpool kan Atalanta op twee verschillende manieren onschadelijk maken. Wanneer The Reds binnen de reguliere speeltijd met vier doelpunten verschil winnen is de halve finale van de Europa League een feit. TOTO hanteert hier een quotering van 8.50 voor. De andere optie is binnen de reguliere speeltijd met een verschil van drie doelpunten winnen, waarna er verlenging en eventuele strafschoppen aan te pas komen. Voor de weddenschap 'Liverpool bereikt de volgende ronde' heeft TOTO een quotering van 5.75 beschikbaar.

Klik hier om één van de weddenschappen te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's