Klopp woedend na totale ineenstorting Liverpool: 'Onbegrijpelijk'

Liverpool-manager Jürgen Klopp kon zijn ogen niet geloven in de tweede helft van de Champions League-wedstrijd tegen Sevilla. De Duitser zag zijn ploeg een comfortabele 3-0 voorsprong uit handen geven: 3-3. 'We stopten in de tweede helft gewoon met voetballen', zei de verbijsterde Klopp.

'Wij hebben één echte kwaliteit en dat is ons voetballend vermogen. Daar maakten we na rust totaal geen gebruik meer van. Het was normaal dat we vol vertrouwen waren na de eerste helft, maar dan is het onbegrijpelijk dat je stopt met voetballen', vervolgde de woedende Klopp.

De puntendeling komt hard aan bij Liverpool. Klopp: 'We speelden passief. Sevilla vocht zich knap terug, maar dit voelt als een nederlaag. We hebben alles nog in eigen hand, maar dit voelt heel erg slecht.'

Liverpool-aanvoerder Jordan Henderson sloot zich aan bij de woorden van zijn trainer. 'Ik snap er helemaal niks van. Onze eerste helft was heel goed, maar de tweede helft echt heel erg slecht. We voetbalden niet meer. Dit mag ons gewoon nooit gebeuren.'