Klopp waarschuwt Van Dijk voor duel met Southampton

Reacties

Liverpool-manager Jürgen Klopp rekent komende zondag op een verhitte wedstrijd tegen Southampton. De twee clubs zijn via de transfermarkt onlosmakelijk aan elkaar verbonden, met Virgil van Dijk als hoofdonderwerp.

Klopp waarschuwt Van Dijk voor duel met Southampton

De Nederlander maakte deze winter voor een recordbedrag de overstap van Southampton naar Liverpool. In de laatste jaren klopte Liverpool vaker aan bij Southampon. Onder anderen Sadio Mané, Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, Adam Lallana en Rickie Lambert werden in de afgelopen jaren overgeheveld van Zuid-Engeland naar het noorden.

Klopp werd op de persconferentie voorafgaande aan het uitduel met Southampton gevraagd naar de omstandigheden in het Saint Mary's Stadium. 'Het zal er hoogstwaarschijnlijk niet vriendschappelijk aan toegaan', voorspelt de Duitser. 'Ik zal zeker met Virgil praten over de situatie.'

Toch ziet Klopp ook de humor in van de situatie. Zo verzekerde hij de pers eerst dat er geen ex-speler van Southampton in actie zou komen zondag, waarna hij zich hardop afvroeg of hij dan wel een volledig elftal op kan stellen. 'Misschien moeten we een scoutingsafdeling in Southampton plaatsen', sloot Klopp af met een lach.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.