Klopp krijgt in aanloop naar WK-finale goed nieuws over Van Dijk

Reacties

Alles wijst erop dat Jürgen Klopp zaterdag in de finale van het WK voor clubs weer een beroep kan doen op Virgil van Dijk. De verdediger heeft vrijdag weer met de groep meegetraind.

Klopp krijgt in aanloop naar WK-finale goed nieuws over Van Dijk
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
nv
1 - 0
Flamengo
Flamengo

Van Dijk ontbrak afgelopen woensdag vanwege ziekte in de moeizame zege op Monterrey (1-2). Klopp moest daardoor behoorlijk puzzelen, want Dejan Lovren, Joël Matip, Fabinho (geblesseerd), Sepp van den Berg én Ki-Jana Hoever (op het moment van de halve finale nog niet in Qatar) waren tegen de Mexicanen ook niet inzetbaar. Defensieve middenvelder Jordan Henderson werd zodoende een linie teruggeschoven en vormde woensdag een centraal verdedigingsduo met Joe Gomez.

Tegen Flamengo lijkt Van Dijk zaterdag weer mee te kunnen doen. De verdediger heeft de groepstraining hervat en maakte volgens de Liverpool Echo een fitte indruk. Georginio Wijnaldum trainde niet mee en lijkt daardoor ook de WK-finale te moeten missen. De middenvelder viel afgelopen weekend geblesseerd uit tegen Watford, maar ging toch met de ploeg mee naar Qatar.

Bekijk hier al onze video's
Meer V. van Dijk
Meer over V. van Dijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.