Klopp komt met update over Gravenberch: 'Ik hoop dat het niet ernstig is'

Reacties

Ryan Gravenberch is niet ongeschonden uit de wedstrijd tegen Manchester United (0-0) gekomen. Jürgen Klopp weet niet of middenvelder voor de jaarwisseling nog in actie kan komen namens Liverpool.

Klopp komt met update over Gravenberch: 'Ik hoop dat het niet ernstig is'
Liverpool
Liverpool
0 - 0
Manchester United
Manchester United

Gravenberch begon voor de tweede keer op rij in de basis in de Premier League, maar moest na een uur van het veld met een hamstringblessure. Het is nog niet duidelijk hoe ernstig de kwetsuur is. 'We zullen zien', verzuchtte Klopp op de persconferentie. 'Hij vertelde me meteen na afloop dat het tijdens de wedstrijd steeds erger werd.'

De medische staf van The Reds hoopte dat Gravenberch het eruit kon lopen, maar dat bleek niet te lukken. 'Toen was er een intense sprint met de bal, die eindigde met een botsing', haalde Klopp terug. 'Ik hoop dat het niet ernstig is, want we hebben de komende tien dagen nog drie wedstrijden. Ik weet niet of hij erbij kan zijn. We zullen zien, we moeten eerst een scan maken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Lappenmand
De blessure van Gravenberch komt Klopp slecht uit, want ook Alexis Mac Allister is nog uit de roulatie. Dominik Szoboszlai, na Mohamed Salah de speler met de meeste minuten bij Liverpool, kampt met vermoeidheid. De runner-up van de Premier League komt woensdag in actie in de League Cup en speelt voor de jaarwisseling in de competitie nog tegen koploper Arsenal en hekkensluiter Burnley. 

Premier League

Stand Premier League 2023/2024

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Arsenal
36
26
5
5
88-28
+60
83
2
Manchester City
35
25
7
3
87-33
+54
82
3
Liverpool
36
23
9
4
81-38
+43
78
4
Aston Villa
36
20
7
9
73-53
+20
67
* Actueel tot en met 7 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer R. Gravenberch
Meer over R. Gravenberch
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.