Klopp gaat juichen voor Man United

Reacties

Liverpool heeft de koppositie in de Premier League al na een week verspeeld. Na een 2-2 gelijkspel bij Manchester United heeft Arsenal het stokje weer overgenomen aan kop van het klassement, zij het slechts op doelsaldo. Manager Jürgen Klopp verwacht dat Arsenal wél zal winnen van The Red Devils.

Klopp gaat juichen voor Man United
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
2 - 2
Liverpool
Liverpool

De afzwaaiende Duitse coach benadrukte op de persconferentie aansluitend op de wedstrijd dat het zijn ploeg aan te rekenen viel dat deze wedstrijd niet tot winst leidde, vooral in de eerste helft speelde Liverpool de vijand alle kanten op. Gelet op dat spelbeeld, denkt Klopp dat Arsenal op de voorlaatste speeldag de winst zal behalen op Old Trafford.

Liverpool moet hopen op een slippertje van het team van Mikel Arteta, dat dus deze op papier zware uitwedstrijd nog voor de boeg heeft. 'Of ik die dag voor United juich? Ja, waarschijnlijk wel. Als ze dan nog om de titel meedoen, zou het geweldig zijn als United won, dus ik zal ze die dag wel aanmoedigen', voorspelt Klopp.

Een erg optimistische supporter is hij nochtans niet. 'Arsenal is een goede ploeg, en als United speelt zoals ze vandaag deden, dan gaat Arsenal die wedstrijd winnen. Dat weet ik honderd procent zeker. Sorry dat ik het zeg, maar zo liggen de feiten. We hadden hier twee keer moeten winnen en hebben dat niet gedaan, dat is onze schuld', aldus Klopp. Daarmee verwees The Normal One ook naar het verloren spektakel in de FA Cup drie weken geleden, ook tegen United.

Premier League

Stand Premier League 2023/2024

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Arsenal
35
25
5
5
85-28
+57
80
2
Manchester City
34
24
7
3
82-32
+50
79
3
Liverpool
35
22
9
4
77-36
+41
75
4
Aston Villa
35
20
7
8
73-52
+21
67
* Actueel tot en met 3 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.