Klopp deelt grappige conversatie met Van Dijk en neemt zorgen weg

Reacties

Een zorgeloze avond leek door een enkelblessure vervelend te eindigen, maar zoals Virgil van Dijk zelf al aangaf, gaat het goed met de centrumverdediger. Het was schrikken voor Van Dijk en Liverpool in de slotfase van de wedstrijd Nederland – Turkije (6-1), maar manager Jürgen Klopp had razendsnel contact met de aanvoerder.

Klopp deelt grappige conversatie met Van Dijk en neemt zorgen weg
© Pro Shots
Leeds United
Leeds United
0 - 3
Liverpool
Liverpool

Van Dijk was vorig seizoen lang geblesseerd en werd tijdens de interlandperiode dan ook gedeeltelijk gespaard door bondscoach Louis van Gaal. Bij Liverpool zijn ze dolblij dat Van Dijk is teruggekeerd en dus waren er zorgen rondom de mandekker, die bij de goal van Turkije een sliding op zijn enkel te verwerken kreeg.

Klopp nam die zorgen weg richting het competitieduel met Leeds United. 'Je kan je voorstellen dat het een angstig moment was', blikte de Duitse manager terug op het moment via het clubkanaal van Liverpool. Klopp nam direct na de wedstrijd contact op met zijn sterkhouder. '"Ben je in orde? Ja. Honderd procent? Tweehonderd procent. Maak dan een video waarop je niet mank loopt…'", deelt Klopp het grappige gesprek tussen hem en Van Dijk.

Na de wedstrijd belde Van Dijk Klopp op vanuit de spelersbus van Oranje om zijn coach te verzekeren dat het echt goed met hem ging. Het zware programma voor Liverpool gaat nu pas beginnen, na de eerste drie competitieduels volgt dus de wedstrijd tegen Leeds United, waarna de groepsfase van de Champions League begint voor de landskampioen van 2020. Woensdagavond wordt er op Anfield gespeeld tegen AC Milan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.