Klassieker Quiz: twee bekerkrakers tussen Feyenoord en Ajax

Reacties

De loting van het KNVB-bekertoernooi zorgde dit seizoen voor een extra editie van De Klassieker. Omdat Feyenoord en Ajax woensdag in De Kuip om een plek in de bekerfinale strijden, een quiz over de twee vorige cupkrakers tussen de twee aartsrivalen.

Klassieker Quiz: twee bekerkrakers tussen Feyenoord en Ajax

Dit decennium is het al de vijfde keer dat Feyenoord en Ajax tegenover elkaar staan in het bekertoernooi. Na de beroemde finale over twee wedstrijden in 2010 volgden er nog een kwartfinale in De Arena in januari 2014 en een confrontatie in de derde ronde in De Kuip in oktober 2015. Beide keren won de thuisspelende club.

De laatste twee Klassiekers in het kader van de KNVB-beker zijn dus niet eens zo heel lang geleden, maar toch zijn de elftallen van beide rivalen voor een groot deel niet meer hetzelfde. Wie er meededen tijdens de bekerkrakers in 2013/14 en 2015/16 is het onderwerp van deze quiz. Veel plezier!

Uitleg bij de quiz: spelers met een sterretje scoorden, spelers met een pijltje vielen in. Tussen haakjes staat of het een Nederlander (NL) of een buitenlander (BL) betreft. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.