Klaassen last-minute mogelijk toch inzetbaar tegen FC Midtjylland

Reacties

Ajax beleeft een krankzinnige voorbereiding op het Champions League-duel met FC Midtjylland. De kans is plotseling toch groot dat Erik ten Hag op het allerlaatste moment alsnog over vrijwel zijn hele selectie kan beschikken. Ook Maarten Stekelenburg en Davy Klaassen zijn zojuist gespot op het vliegveld in Denemarken.

Klaassen last-minute mogelijk toch inzetbaar tegen FC Midtjylland
© Pro Shots
FC Midtjylland
FC Midtjylland
1 - 2
Ajax
Ajax

Vooral de last-minute vlucht van Klaassen zou een flinke opsteker zijn voor Ajax. De middenvelder heeft al snel zijn draai gevonden in Amsterdam en is van grote waarde voor de ploeg. Gisteren testten Stekelenburg en Klaassen nog positief bij de coronatest, waardoor zij in Nederland achter moesten blijven. Vanmiddag was de test alsnog negatief en zou het tweetal goedkeuring hebben gekregen om naar Denemarken te vliegen.

Dat was gisterenavond al het geval voor Andre Onana, Dusan Tadic, Ryan Gravenberch en Zakaria Labyad. Het viertal is momenteel weer bij de wedstrijdselectie aangesloten en kan in actie komen. De race tegen de klok is momenteel in volle gang voor Klaassen en Stekelenburg, aangezien Ajax over ongeveer twee uur aftrapt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.