Kishna rondt terugkeer bij ADO Den Haag af

Reacties

Ricardo Kishna keert terug bij ADO Den Haag. De aanvaller heeft zich na zijn transfervrije vertrek bij Lazio voor een jaar verbonden aan de Eredivisionist, met een optie voor nog een seizoen.

Kishna rondt terugkeer bij ADO Den Haag af
© ADO Den Haag

Voor Kishna is het een terugkeer op bekend terrein. De 25-jarige aanvaller speelde in de jeugdopleiding van ADO voor hij door Ajax werd opgepikt. In 2017 streek hij neer in de Hofstad, waar hij als Lazio-huurling hoopte op speeltijd na blessureleed. In zijn tweede duel in de Haagse hoofdmacht sloeg het noodlot toe. Kishna liep tegen zijn oude club Ajax een zware knieblessure op, die hem andermaal dwong tot een lange revalidatie.

Inmiddels heeft Kishna het fysieke leed achter zich gelaten. Bij ADO hoopt hij zijn stilgevallen carrière nieuw leven in te blazen. 'Voetbal staat bij mij altijd op één en dat geldt ook voor ADO Den Haag. Ik kom hier met twee doelen: wedstrijdfit worden en van waarde zijn voor deze mooie club. Ik heb er vertrouwen in dat dit gaat lukken', zegt Kishna, die een prestatiecontract tekende, op de clubwebsite van ADO.  

Kisna kreeg meerdere aanbiedingen, maar wilde terug naar ADO. 'Ik ken er veel mensen en het voelt vertrouwd. Omdat het mijn laatste club was, heb ik ook het gevoel dat ik niet echt ben weggeweest. Ik voelde me vorig seizoen nog enorm betrokken bij de club en zat daarom ook vaak op de tribune. ADO Den Haag is gewoon mijn club. Dat de club nu ook weer op natuurgras speelt, maakt mij nóg blijer met mijn terugkeer.'

Dat Kishna een prestatiecontract ondertekende, getuigt volgens Martin Jol (hoofd Technisch Hart) van realisme. 'Dat onderstreept dat hij echt van goede wil is. Hij wil écht weer naar ADO Den Haag, de club waar hij vandaan komt en waar zijn hart ligt. We zijn ervan overtuigd dat Ricardo in de toekomst het verschil bij ons kan maken, maar het belangrijkste is dat hij eerst wedstrijdfit wordt. Daar gaan we met hem mee aan de slag.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.