Kies nu je favoriete opstelling van het Nederlands elftal

Het Nederlands elftal maakt zich op voor twee oefenwedstrijden op weg naar het EK 2012 in Oekraïne en Polen. Vrijdagavond is Zwitserland in Amsterdam de tegenstander.

Kies nu je favoriete opstelling van het Nederlands elftal

De webredactie van Voetbal International is benieuwd naar jouw favoriete opstelling van het Nederlands elftal voor het duel met de Zwitsers. We geven je de gelegenheid even voor bondscoach te spelen en jouw favoriete spelers op te stellen.

We zijn benieuwd of bondscoach Bert van Marwijk weer met Maarten Stekelenburg in de basis moet beginnen in plaats van Michel Vorm, die de doelman van AS Roma tijdens de vorige interlands verving. En wie wordt de linksback? Erik Pieters is vanwege een voetblessure niet beschikbaar, maar moet hij worden vervangen door Vurnon Anita of Edson Braafheid? Keert Wesley Sneijder weer terug in de basis en ten koste van wie zal dat moeten gaan?

Bezoekers van onze site hebben tot en met vrijdagmiddag 14.00 uur de tijd hun elftal samen te stellen. Klik op onderstaande afbeelding om aan de slag te gaan.



Bekijk hier al onze video's