Kharchouch geniet van 'strijdje' met Mühren: 'Elkaar een beetje prikken'

Reacties

Reda Kharchouch is dit seizoen dé sensatie in de Keuken Kampioen Divisie. De 24-jarige aanvaller van Telstar heeft al twintig keer gescoord in de een na hoogste afdeling.

Kharchouch geniet van 'strijdje' met Mühren: 'Elkaar een beetje prikken'
© Pro Shots

In de VI van deze week staat een uitgebreid interview met Kharchouch, die begin februari nog Robert Mühren uitdaagde in de strijd om de topscorerstitel. In gesprek met FOX Sports liet de Telstar-speler toen optekenen dat de aanvaller van SC Cambuur 'toch wel veel penalty's en intikkers maakt’.

Opvallend genoeg maakt Mühren sindsdien de ene na de andere wonderschone treffer, zo ook maandag in de uitwedstrijd tegen Jong AZ.

'Sinds ik zei dat hij alleen maar makkelijke goals maakt, heeft hij een paar hele mooie gemaakt. Mooi toch zo'n strijdje? Elkaar een beetje prikken', zegt Kharchouch. 'Hij is favoriet, Mühren krijgt zes, acht kansen in een wedstrijd, ik krijg er twee of drie. Dat is het verschil.'

Mühren staat nu op 26 treffers, zes meer dan zijn concurrent van Telstar.

Het volledige interview met Reda Kharchouch ('Ik was geen talent, ik kon niks') staat in de nieuwe VI, die woensdag verschijnt. Uiteraard is het verhaal ook op VI PRO te lezen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.