Mühren blijft wereldgoals maken na prikkelend onderonsje met concurrent

Reacties

Robert Mühren heeft genadeloos afgerekend met de kritiek van collega-topschutter Reda Kharchouch (Telstar) dat hij alleen maar penalty's en intikkers zou scoren. Op bezoek bij Jong AZ maakte Mühren een ongekende wereldgoal.

Mühren blijft wereldgoals maken na prikkelend onderonsje met concurrent
© Pro Shots
Jong AZ
Jong AZ
0 - 3
SC Cambuur
SC Cambuur

'Als ik zie welke goals hij maakt en wat voor goals ik maak, dat zijn twee verschillende types. Ik maak ze meestal uit een eigen actie of op geniale wijze. Die van hem zijn toch wel veel penalty's en intikkers', zei Telstar-spits Kharchouch, goed voor twintig goals dit seizoen, begin februari over Mühren.

Tegen Jong AZ tekende Mühren voor zijn 25ste van het seizoen en als schoonheid een criterium zou zijn, had die van de SC Cambuur-spits wellicht voor twee geteld. Hij zette zijn ploeg op fenomenale wijze op 0-1 tegen Jong AZ door de bal via de binnenkant van de paal in het doel te volleren. 

'Iedereen die onder mij staat, wil graag boven mij komen. Maar op deze manier gaat dat niet lukken. Ik heb de reglementen er even bij gepakt. Ze tellen allemaal voor één, zo simpel is het', reageerde Mühren al eerder op zijn collega. Overigens maakte Mühren eerder dit seizoen ook al eens een soortgelijke goal. Op bezoek bij NEC was hij destijds van grote afstand trefzeker.

Na 35 minuten spelen maakte Mühren ook nog eens de 0-2 voor SC Cambuur. Ook die mocht er zijn: een volley vanaf randje strafschopgebied.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.