Kessié duikt op in shirt van Bayern München

Reacties

De geruchten over de toekomst van Franck Kessié volgen elkaar in rap tempo op. De middenvelder van Barcelona doet daar zelf al dan niet onbewust een schepje bovenop door in een shirt van Bayern München te poseren.

Kessié duikt op in shirt van Bayern München

Het wordt komend seizoen druk op het middenveld van Barcelona, dat maandag nog de komst van Ilkay Gündogan wereldkundig maakte. Kessié zou zomaar eens een van de slachtoffers kunnen worden. Onder meer de Premier League en de Serie A worden genoemd als mogelijke bestemmingen, maar de Ivoriaan wil van geen wijken weten.

Toch heeft Kessié de berichten over een mogelijk vertrek aangewakkerd. De controleur hulde zich in de zomerstop in het Bayern München-shirt van afgelopen seizoen. In de op Twitter gelekte video is te zien hoe Kessié met twee vrouwen poseert. Dat wil niet zeggen dat daar meteen iets achter schuilt, maar supporters van Barça hebben de beelden massaal opgepikt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.