Keizer ziet Sporting-aanvoerder Nani naar Amerika vertrekken

Reacties

Sporting Portugal neemt per direct afscheid van Nani. De ervaren aanvaller heeft een contract voor drie jaar getekend bij de Amerikaanse club Orlando City.

Keizer ziet Sporting-aanvoerder Nani naar Amerika vertrekken

'Dit is een bijzondere dag voor deze club', reageert Orlando City-directeur Luiz Muzzi op de transfer. 'Nani neemt enorm veel ervaring mee naar Orlando City. Hij is een dynamische buitenspeler die geweldig kan dribbelen en een goede voorzet heeft. Nani is een speler die wedstrijden beslist en onze aanval kan gaan leiden.'

De 32-jarige Nani keerde in de zomer van 2018 nog met hoge verwachtingen terug bij zijn oude liefde Sporting, dat de vleugelspits transfervrij overnam van Valencia. De Portugese international werd direct benoemd tot aanvoerder, maar toch heeft hij nu alweer besloten om te vertrekken.

De transfer van Nani hing al een tijdje in de lucht. Trainer Marcel Keizer liet zijn aanvoerder daarom buiten de selectie. Nani was dit seizoen in 28 officiële wedstrijden goed voor negen doelpunten en zeven assists.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Sporting Portugal
Meer over Sporting Portugal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.