Keizer beleeft hectische Deadline Day: ook Bolasie naar Sporting

Reacties

Sporting Portugal heeft op de valreep wéér een nieuwe aanvaller gepresenteerd. Yannick Bolasie wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Everton, waarmee trainer Marcel Keizer een bijzonder drukke Deadline Day beleefde.

Keizer beleeft hectische Deadline Day: ook Bolasie naar Sporting

De in Frankrijk geboren aanvaller Bolasie, die zijn interlands speelt voor Congo-Kinshasa, speelde op de lagere niveaus van Engeland, voordat hij in 2012 bij Crystal Palace belandde. In 2016 stapte hij over naar Everton, dat hem aan het begin van 2018/19 verhuurde aan Aston Villa. Die huurperiode werd vroegtijdig afgebroken, Bolasie maakte dat seizoen af bij Anderlecht en maakt nu wederom een tijdelijke transfer.

Eerder op de dag werd ook al de komst van Jesé Rodríguez (Paris Saint-Germain) bekendgemaakt. De 26-jarige spits speelde afgelopen op huurbasis voor Real Betis, waar hij in veertien competitieduels tot twee treffers kwam. Eerder verhuurden de Parijzenaren de Spanjaard al aan Las Palmas en Stoke City. Nu vertrekt hij dus tijdelijk naar Sporting, waar Jesé de opvolger is van Raphinha. De talentvolle Portugees vertrok eerder op de maandag voor liefst 21 miljoen euro naar Stade Rennes.

Dat waren niet de enige wijzigingen in de selectie op Deadline Day. ​Abdoulay Diaby ​​​​​​vertrok naar Besiktas, Thierry Correia verhuisde naar Valencia, terwijl Fernando overkwam van Shakhtar Donetsk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Sporting Portugal
Meer over Sporting Portugal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.