Keïta keert bij Werder Bremen terug in Bundesliga

Reacties

Naby Keïta gaat aan de slag bij Werder Bremen. De 28-jarige middenvelder komt transfervrij binnen in het Weserstadion aangezien hij uit zijn contract liep bij Liverpool.

Keïta keert bij Werder Bremen terug in Bundesliga
© Pro Shots

De international van Guinee maakt door zijn overstap naar Die Grün-Weißen zijn rentree in de Bundesliga. Eerder kwam de middenvelder in Duitsland uit voor RB Leipzig. 'Werder is een speciale club en ik ken het Weserstadion nog uit mijn tijd in Leipzig. De club en de filosofie passen bij me, het is de juiste stap voor mij', zegt Keïta op de clubwebsite.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bij Liverpool, dat hem in 2017 voor zestig miljoen euro kocht, kon Keïta de hoge verwachtingen nimmer waarmaken. Onder Jürgen Klopp kwam de Guinees tot 129 wedstrijden in de Premier League, waarvan acht in de voorbije jaargang. Met The Reds won Keïta onder meer de landstitel, de Champions League en de FA Cup.

Werder Bremen-coach Ole Werner kijkt uit naar de samenwerking met de Guinees international. 'Hij speelde vorig jaar in de finale van de Champions League en brengt veel internationale ervaring mee naar het team, waar wij van zullen profiteren.' Keïta heeft voor drie seizoenen getekend in Noord-Duitsland.

Spelersprofiel

N. Keïta


Geboortedatum:
10 februari 1995
Leeftijd:
29
Geboorteplaats:
Conakry
Nationaliteit
Guinea
Lengte:
1,72 m
Gewicht:
64 kg
Huidige club:
Werder Bremen
Nationaal team:
Guinee
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.