Keeperskwestie PSV: Schmidt kiest nu wél voor Drommel

Reacties

Joël Drommel heeft een basisplaats gekregen voor de bekerwedstrijd van PSV tegen NAC Breda. Trainer Roger Schmidt kiest er nu voor om Mvogo weer op de bank te laten plaatsnemen.

Keeperskwestie PSV: Schmidt kiest nu wél voor Drommel
© Pro Shots
PSV
PSV
4 - 0
NAC Breda
NAC Breda

Schmidt maakte richting de thuiswedstrijd tegen AZ van afgelopen zaterdag een veelbesproken keuze. Joël Drommel raakte zijn basisplaats kwijt ten faveure van Yvon Mvogo. Laatstgenoemde begon voor het eerst sinds 14 augustus weer in de basis en maakte in de topper tegen AZ een beslissende fout bij de 1-2 van de bezoekers.

Nu keert Drommel dus weer terug onder de lat. De 25-jarige goalie is bezig aan zijn eerste seizoen in Eindhoven en krijgt tegen NAC de kans om aan eerherstel te doen. PSV kan in eigen huis tegen NAC een plek in de halve finale verdienen.

Er is ook een basisplaats voor Noni Madueke, die voor het eerst sinds 9 december weer in actie komt. De negentienjarige Engelsman is hersteld van een hamstringblessure.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.