Keane is blij met gehate Diouf als vijfde aankoop

Sunderland blijft zeer actief op de transfermarkt. De jongste aanwinst is El-Hadji Diouf, die voor een bedrag van ongeveer drie miljoen euro wordt overgenomen van Bolton Wanderers.

Keane is blij met gehate Diouf als vijfde aankoop

'Diouf is precies het soort speler waar we deze zomer naar op zoek waren', zegt manager Roy Keane op de website van Sunderland. 'Hij speelt al jaren in de Premier League en beschikt daarnaast over internationale ervaring.'

Er is nóg een reden waarom Keane blij is met de Senegalese international. 'El-Hadji is altijd het soort speler geweest dat graag wordt gehaat door tegenstanders en rivaliserende supporters. Daarom zijn we blij dat hij nu tot onze selectie behoort.'

Sunderland wordt de derde Engelse werkgever van Diouf. Liverpool nam de aanvaller over van RC Lens, nadat hij had uitgeblonken tijdens het WK 2002. Na twee seizoenen ruilde Diouf The Reds in voor Bolton Wanderers.

Diouf is de vijfde aankoop van Sunderland tijdens deze zomer. Pascal Chimbonda (Tottenham Hotspur), Nick Colgan (Ipswich Town), David Meyler (Cork City) en Teemu Tainio (Tottenham Hotspur) gingen de Senegalees voor.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen