Kazim: 'Feyenoord is de eerste club die me op tijd betaalt'

Reacties

Colin Kazim-Richards voelt zich bij Feyenoord als een vis in het water. Voor het eerst heeft de Turkse international ook naast het veld rust gevonden.

Kazim: 'Feyenoord is de eerste club die me op tijd betaalt'

'Dit is de eerste keer dat ik me bij een club écht goed voel', aldus de afgelopen zomer in De Kuip neergestreken aanvaller tegen RTV Rijnmond. 'In mijn profcarrière ben ik heel vaak verhuisd, maar nu heb ik het naar mijn zin en mijn kinderen ook.' Feyenoord is alweer de negende club voor de spits, die pas 28 jaar is. Kazim speelde tot dusverre voor onder meer Fenerbahçe, Galatasaray, Bursaspor, Blackburn Rovers en Toulouse.

'Maar dit is de eerste club die me op tijd betaalt', grijnst Kazim-Richards. 'Eindelijk hoef ik me nergens druk om te maken. Het is echt voor het eerst in acht seizoenen dat ik mijn salaris elke maand op tijd krijg. Ik hoef me dus alleen op het voetbal te richten. Alles wordt verder geregeld.'

Kazim-Richards maakte zondag tegen NAC Breda (0-1) zijn zevende competitietreffer in dit seizoen, waarmee hij een persoonlijk record verbrak. Tot nu toe had de spits nooit vaker dan zes keer gescoord in een jaargang.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.