Karsdorp en Kluivert krijgen nieuwe coach: Di Francesco ontslagen

Reacties

AS Roma heeft per direct afscheid genomen van trainer Eusebio Di Francesco. De uitschakeling in de Champions League was de directe aanleiding voor de breuk.

Karsdorp en Kluivert krijgen nieuwe coach: Di Francesco ontslagen

Na vijf succesvolle jaren bij Sassuolo begon Di Francesco in de zomer van 2017 aan zijn avontuur bij Roma. De oud-speler van de club overwon verschillende stormen bij de Giallorossi. De laatste weken werd de druk weer groter na onder andere de pijnlijke nederlaag tegen aartsrivaal Lazio (3-0).

Italiaanse media meldden toen al dat de toekomst van Di Francesco zou afhangen van het resultaat tegen Porto. Na de 3-1 nederlaag zag voorzitter James Pallotta geen andere optie dan de oud-international te ontslaan. En dus krijgen Rick Karsdorp en Justin Kluivert een nieuwe trainer.

Ranieri
Volgens verschillende Italiaanse media staat de onlangs bij Fulham ontslagen Claudio Ranieri al klaar om Di Francesco, die vorig seizoen nog tot de halve finale van de Champions League reikte met Roma, op te volgen. De 67-jarige Ranieri werkte tussen 2009 en 2011 ook al bij Roma. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.