Kane zet lovende woorden Mourinho kracht bij met nieuw record

Reacties

Terwijl Tottenham Hotspur tot nu toe lang niet het beste seizoen uit de clubhistorie doormaakt, overlegt Harry Kane wel duizelingwekkende cijfers. De spits scoorde dinsdagavond twee keer tegen Olympiakos (4-2) en is daarmee de speler die het snelste twintig goals maakte in de Champions League.

Kane zet lovende woorden Mourinho kracht bij met nieuw record
© Pro Shots

Kane had er namelijk maar 24 wedstrijden voor nodig om dat totaal te bereiken. Alessandro Del Piero (26), Ruud van Nistelrooy (27) en Filippo Inzaghi (28) deden er langer over. Dit seizoen was de aanvalsleider van Spurs al goed voor zes goals in vijf groepsduels, terwijl zijn totaal staat op 22 goals in 23 officiële optredens.

En dat terwijl het met Tottenham dit seizoen helemaal niet zo goed gaat. Manager Mauricio Pochettino moest vorige week al het veld ruimen en werd opgevolgd door José Mourinho. Onder de Portugees won de ploeg zaterdag van West Ham United (2-3) en dinsdag van Olympiakos, hoewel de Grieken wel op voorsprong kwamen.

Mourinho was dan ook resoluut toen hij eerder deze week de vraag kreeg of Tottenham interesse zou hebben in Zlatan Ibrahimovic, die na een vertrek bij Los Angeles Galaxy zonder club zit. 'Zlatan is een geweldige speler en een geweldig persoon, maar er is geen kans dat we hem aantrekken. Dat komt omdat we de beste aanvaller van Engeland al hebben. Het zou onlogisch zijn om Zlatan te halen als we Harry Kane al hebben.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer H. Kane
Meer over H. Kane
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.