Kane met recordgoal middelpunt van Tottenham-feestje

Reacties

Harry Kane heeft zaterdag geschiedenis geschreven. De spits van Tottenham Hotspur maakte tegen Wovlerhampton Wanderers de enige goal van de wedstrijd. Voor de spits was het zijn 250ste treffer voor zijn club. Daarnaast pakte hij nog een ander record.

Kane met recordgoal middelpunt van Tottenham-feestje
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
1 - 0
Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers

Kane maakte vorige week in de uitwedstrijd tegen Chelsea zijn eerste goal van het seizoen. Daarmee kwam de aanvaller op gelijke hoogte met Sergio Agüero, die in dienst van Manchester City 184 keer scoorde. Door zijn doelpunt tegen Wolves kwam Kane op 185, waardoor hij nu de speler is met de meeste Premier League-goals voor één club.

De treffer van Kane liet op zich wachten. Na een matige eerste helft van Spurs en kansen voor Wolves waren de rollen in het begin van de tweede helft omgedraaid. Kane raakte de lat met een kopbal en even later schoot Heung-min Son tegen de paal. Driemaal bleek scheepsrecht, want uit een hoekschop van Ivan Perisic kopte Kane na ruim een uur alsnog raak: 1-0.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wolves deed uiteindelijk niets meer terug, waardoor Tottenham de tweede zege van het seizoen boekte. De ploeg van manager Antonio Conte kent een prima start aan het seizoen, waarin alleen Manchester City en Arsenal nog zonder puntverlies zijn. The Gunners gaan zaterdag op bezoek bij AFC Bournemouth, terwijl City zondag een uitwedstrijd speelt tegen Newcastle United.

Bekijk hier al onze video's
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer Wolverhampton Wanderers
Meer over Wolverhampton Wanderers
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.