Kameroen vindt in oude bekende Song nieuwe bondscoach

Reacties

Kameroen heeft in Rigobert Song een nieuwe bondscoach gevonden. De komst van de 45-jarige trainer als vervanger van Toni Conceição werd maandagavond bevestigd door de voetbalbond van het land.

Kameroen vindt in oude bekende Song nieuwe bondscoach
© Pro Shots

Conceição had Kameroen in eigen land naar de Afrika Cup-titel moeten leiden, maar dat lukte niet. Het land werd in de halve finale uitgeschakeld door Egypte. Kameroen won daarna wel de strijd om de derde plek ten koste van Burkina Faso.

Samuel Eto'o zou erop hebben aangedrongen om Conceição te bedanken voor bewezen diensten en een nieuwe bondscoach aan te stellen. Eto'o werd eind vorig jaar verkozen tot voorzitter van de Kameroense voetbalbond.

Nu is bekend geworden dat Song het stokje overneemt. Hij werkte eerder als trainer van Kameroen Onder-23 en als assistent-trainer bij de hoofdmacht. Als speler kwam hij tot 137 interlands voor Kameroen. Song speelde ook voor clubs als Liverpool en Lens.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.