Kalou moet ondanks excuses direct boeten voor ongepaste video

Reacties

Hertha BSC heeft maatregelen genomen tegen Salomon Kalou. De Ivoriaan is per direct geschorst na de ophef over zijn schandaal-video.

Kalou moet ondanks excuses direct boeten voor ongepaste video
© Pro Shots

Kalou deelde beelden van zijn rondgang door de catacomben van Hertha BSC. Daarbij nam de voormalig Feyenoorder het niet zo nauw met de corona-afspraken met betrekking tot de hygiëne.

Voor de Berlijnse club was het aanleiding Kalou met onmiddellijke ingang te schorsen vanwege het schenden van de interne regels en afspraken. 'Hij toonde gedrag dat niet past bij de situatie en ook in strijd is met de gedragsregels van de club', aldus De Oude Dame.

De aanvaller bood zijn excuses aan. 'Ik heb niet goed nagedacht. Ik wil ook mijn excuses aanbieden aan diegenen die niet wisten dat ik het live uitzond en die ik niet in deze situatie wilde brengen', aldus de Ivoriaan, die de suggestie wilde wegnemen dat hij de coronacrisis te lichtvaardig opneemt.

Kalou (34) is bezig aan zijn laatste maanden bij Hertha BSC, waar zijn contract komende zomer afloopt. Dit seizoen was hij al op een zijspoor terecht gekomen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.