Kadioglu goud waard voor Fenerbahçe in Turkse titelstrijd

Reacties

Ferdi Kadioglu is zaterdagavond erg belangrijk geweest voor Fenerbahçe. Met twee doelpunten tegen Sivasspor voorkwam de voormalig NEC'er een uitglijder in de Turkse titelstrijd: 1-3.

Kadioglu goud waard voor Fenerbahçe in Turkse titelstrijd
© Pro Shots
Sivasspor
Sivasspor
1 - 3
Fenerbahçe
Fenerbahçe

Fenerbahçe strijdt dit seizoen met Galatasaray om de kroon en kan zich geen misstappen veroorloven. Op bezoek bij Sivasspor had Fenerbahçe echter al sinds 2018 niet meer gewonnen. Kadioglu hielp bij het beëindigen van de slechte serie, door voor het eerst dit seizoen twee keer in een wedstrijd te scoren.

Na de openingstreffer van Diego Rossi, die al vroeg in de ploeg was gekomen voor de uitgevallen Enner Valencia, was Kadioglu goed voor de 0-2 en de 0-3. Eerst tikte hij binnen uit een voorzet van Irfan Can Kahveci; vervolgens was de middenvelder scherp na een gekeerd schot. De beelden van de doelpunten zie je onderaan dit artikel.

Fenerbahçe was tussen de twee goals van Kadioglu met tien man komen te staan vanwege een directe rode kaart voor Kahveci, maar in de tweede helft kon Sivasspor daar niet van profiteren. De thuisploeg kwam niet verder dan de 1-3 van Jordy Caicedo en dus pakte Fenerbahçe de volle buit. Concurrent Galatasaray speelt zondag tegen Besiktas.

de doelpunten van ferdi kadioglu in beeld

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.