Kadioglu aan de chocomel, Mourinho boycot 'eigen' media

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Kadioglu aan de chocomel, Mourinho boycot 'eigen' media

'Hij mag nog geen bier drinken. Het wordt lekker sinaasappelsap en een beetje chocomel. Daarna gaat hij naar bed en morgenvroeg is er weer een training.'
• NEC-coach Peter Hyballa over Ferdi Kadioglu, die ondanks zijn zeventien jaar de Nijmegenaren bij de hand neemt, ook tegen ADO Den Haag zaterdagavond. (NOS)

• Manchester United-manager José Mourinho heeft de naam van Stewart Gardner toegevoegd aan zijn zwarte lijst met journalisten die hij niet te woord wil staan, zo meldt The Daily Mirror. Dat is gezien de werkgever van Gardner – Manchester United – opvallend. De verslaggever van MUTV stelde in de ogen van Mourinho te kritische vragen, waardoor de Portugees alleen nog maar met collega's van Gardner wil praten. In het verleden weigerde Alex Ferguson al enkele keren te praten met het eigen clubkanaal.

'Ik had dat water niet over hem heen moeten gooien en bied daarvoor mijn excuses aan.'
Kevin Strootman komt terug op het incident tijdens de Romeinse derby. De middenvelder van AS Roma gooide water over Danilo Cataldi heen. Het slachtoffer ging verhaal halen en kreeg een rode kaart. Strootman werd later voor twee duels geschorst, maar die sanctie werd weer teruggedraaid. Roma won het altijd beladen duel met 0-2 dankzij onder meer een goal van Strootman. (La Gazzetta dello Sport)

'Als ik eerlijk ben was het volkslied voor de wedstrijd heel speciaal.'
• Door blessureleed was Doke Schmidt twintig maanden niet van de partij bij SC Heerenveen, maar zaterdag stond hij tegen Excelsior (3-1 zege) weer in de basis. En daar genoot hij van. (website Heerenveen).

• Een mea culpa van Robert Snodgrass, die erkent dat hij zich te makkelijk liet vallen tijdens het Premier League-duel tussen Hull City en Crystal Palace van zaterdag. Het leverde zijn werkgever Hull City een strafschop op in de wedstrijd die in 3-3 zou eindigen.

Theo Walcott was zaterdag extra blij met zijn treffer in het Premier League-duel met Stoke City (3-1). De Engels international liet al zijn tiende goal van dit seizoen aantekenen en dat levert hem een fraai cadeau op. 'Ik zou voor Kerst een koffiezetautomaat van mijn vrouw Melanie krijgen als ik deze mijlpaal zou bereiken', sprak Walcott – goed voor een weeksalaris van 170.000 euro – na afloop. 'Hopelijk gaat het nu echt gebeuren, ik kan niet wachten.'

• We feliciteren Mario Been, die zondag zijn 53ste verjaardag viert. De voormalig middenvelder is thans assistent van Dick Advocaat bij Fenerbahçe.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.