Juventus weet Rabiot uit de handen van Ten Hag te houden

Reacties

Adrien Rabiot blijft dan toch bij Juventus. De Franse middenvelder beschikte over een aflopend contract in Turijn, maar heeft besloten die transfervrije status niet te gaan verzilveren. In plaats daarvan tekent hij een nieuw eenjarig contract bij La Vecchia Signora.

Juventus weet Rabiot uit de handen van Ten Hag te houden
© Pro Shots

Dat is een opluchting voor Juventus, want Rabiot (28) genoot ook nadrukkelijke interesse van Manchester United. Erik ten Hag zoekt voor de komende maanden nog versterking op zijn middenveld, en Rabiot was mede door de absentie van een transfersom een belangrijke gegadigde. De trainer uit Haaksbergen zal verder moeten zoeken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Rabiot blijft zijn Italiaanse broodheer trouw, ook na een rampseizoen dat erin resulteerde dat de zwart-witten voor het eerst in twaalf jaar niet in de koker gaan voor de groepsfase van de Champions League. Een puntenstraf van tien stuks veroordeelde de club tot de voorrondes van de Conference League, Rabiot blijft dus aan boord.

Bekijk hier al onze video's
Meer A. Rabiot
Meer over A. Rabiot
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.