'United ruikt zijn kans en komt terug voor transfervrije middenvelder'

Reacties

Manchester United is opnieuw in de markt voor Adrien Rabiot. Volgens The Athletic heeft de nummer drie van de Premier League inmiddels contact opgenomen met de entourage van de 28-jarige middenvelder, die over een transfervrije status beschikt.

'United ruikt zijn kans en komt terug voor transfervrije middenvelder'
© Pro Shots

Erik ten Hag hoopte Rabiot vorig jaar ook al aan zijn selectie toe te voegen, maar slaagde daar toen niet in. De eisen van de Frans international waren te gortig. Deze zomer lonkt een nieuwe kans. United heeft de hernieuwde interesse inmiddels kenbaar gemaakt bij de zaakwaarnemer van Rabiot, die ook kan kiezen voor een langer verblijf bij Juventus.

Rabiot ontwikkelde zich in Turijn tot een van de beste spelers van de Serie A en kwam afgelopen seizoen in 32 competitiewedstrijden binnen de lijnen. Daarin was de middenvelder goed voor acht doelpunten. Blijft het daarbij? 'Ik heb nog steeds het verlangen om in de Premier League te spelen', liet Rabiot onlangs optekenen. 'De competitie en het niveau trekken me aan. Een club heb ik nog niet in gedachten.'

Caicedo en Mount
The Athletic weet dat United ook heeft gesproken met de vertegenwoordigers van Moisés Caicedo. De 21-jarige middenvelder uit Ecuador beleefde een ijzersterk seizoen bij Premier League-surprise Brighton & Hove Albion en heeft de clubs naar verluidt voor het uitkiezen. Ook hoopt United nog altijd op de komst van Mason Mount, die moet worden losgewrikt bij Chelsea.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.