Juventus stalt voormalig jeugdinternational bij Den Bosch

Reacties

Stefano Beltrame draagt komend seizoen het shirt van FC Den Bosch. De 23-jarige middenvelder komt op huurbasis over van de Italiaanse landskampioen Juventus.

Juventus stalt voormalig jeugdinternational bij Den Bosch

De Italiaan debuteerde in 2013 in het eerste van De Oude Dame, maar daar bleef het vervolgens bij voor de voormalige jeugdinternational. Het voorbije seizoen speelde Beltrame in de Serie B voor Pro Vercelli en vervolgens na de winterstop in de Lega Pro voor Pordenone.

Trainer Wiljan Vloet verwacht veel van de huurling. 'Stefano staat te boek als een groot talent. We zijn ervan overtuigd dat hij zich bij FC Den Bosch prima verder kan ontwikkelen, als mens en als speler. Stefano is een technisch begaafde, creatieve speler die bij voorkeur achter de spits speelt als aanvallende middenvelder', aldus de coach op de clubsite.

De komst van Beltrame naar de Brabantse Jupiler League-club vloeit voort uit de samenwerking met Juventus. Eerder huurde Den Bosch Edoardo Ceria, Filippo Penna, Elvis Kabashi en Vykintas Slivka al van de Italiaanse grootmacht.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.