Juventus-plannetje mislukt en leidt tot handgemeen

Reacties

Hij speelde woensdag geen seconde, maar toch is Leonardo Bonucci veelbesproken na het duel van Juventus met Internazionale om de Italiaanse Super Cup.

Juventus-plannetje mislukt en leidt tot handgemeen
© Pro Shots

Vlak na de winnende 2-1 van Inter-aanvaller Alexis Sánchez was te zien dat de verdediger het aan de stok kreeg met een lid van de technische staf van de Nerazzurri. De achtergrond van de ruzie is nog niet duidelijk.

Bonucci maakte zich op voor een invalbeurt, puur om een strafschop te nemen in de naderende reeks. Door de late 2-1 van Sánchez viel dat plannetje van De Oude Dame in duigen.

Tot frustratie van trainer Massimiliano Allegri lag het spel in de slotfase bij een 1-1 stand niet stil, waardoor hij Bonucci niet in kon brengen. Volgens verslaggevers van Sport Mediaset gaf de trainer zijn spelers zelfs opdrachten om een overtreding te maken, zodat de wissel kon worden doorgevoerd.

Na afloop wilde Allegri hier niet op ingaan, al maakte hij geen geheim van zijn frustratie. 'Vijf seconden voor tijd verliezen doet heel veel pijn. Hopelijk kunnen we deze boosheid inzetten in de Serie A, de Coppa Italia en de Champions League. Natuurlijk is er genoeg positiefs gebeurd. Je ziet dat het team steeds beter wordt.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Juventus
Meer over Juventus
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.