'Juve houdt opties open en kijkt naar alternatieven voor Memphis'

Reacties

Juventus houdt in de zoektocht naar een spits alle opties op tafel. Memphis Depay leek hard op weg naar Turijn, maar Arek Milik geldt volgens Italiaanse media als een serieus alternatief voor de Oranje-international.

'Juve houdt opties open en kijkt naar alternatieven voor Memphis'
© Pro Shots

Memphis wordt al langere tijd in verband gebracht met Juventus en een transfer leek voor het weekend ook in de maak. Belangrijke voorwaarde was dat Barcelona bereid was om de 28-jarige aanvaller transfervrij te laten gaan. De Catalanen lijken daartoe bereid, maar de salariseisen van Memphis vormen volgens de grote Italiaanse sportkranten nog een obstakel.

Maandag melden La Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport en Tuttosport eensgezind dat Memphis nog steeds een optie is, maar dat Juventus ook een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Milik. De Poolse ex-Ajacied mag vertrekken bij Olympique Marseille. Juve zou de linkspoot willen huren met optie tot koop, Marseille verkoopt de 28-jarige spits liever.

Wie verlost Memphis Depay? 'Dit zou écht een goede match zijn'

Met Marko Arnautovic (Bologna) als derde optie op tafel is de verwachting dat Juve de knoop op korte termijn doorhakt. Trainer Massimiliano Allegri wil na de terugkeer van Álvaro Morata naar Atlético Madrid en het transfervrije vertrek van Paulo Dybala graag nog een aanvaller toevoegen uit zijn selectie en gaat snel om tafel met de directie van De Oude Dame.

Zo is het ruim een week voor de transferdeadline nog even afwachten of Memphis deze zomer nog een nieuwe club vindt. De tachtigvoudig international mag van Barcelona vertrekken, om ruimte te maken in het salarisbudget voor Jules Koundé. Door de komst van Robert Lewandowski is het uitzicht op een basisplaats in Camp Nou nog verder vertroebeld voor de voormalig PSV'er.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer M. Depay
Meer over M. Depay
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.