Juninho benoemt troonopvolger, Guardiola verrast Robben

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Juninho benoemt troonopvolger, Guardiola verrast Robben

'Hij zou dé vrijetrappenspecialist van dit moment kunnen zijn. Nou nee, ik weet het zeker: hij is de beste.'
• Voormalig Olympique Lyon-speler Juninho heeft recht van spreken als het over vrije trappen gaat. De Braziliaan werd door L'Equipe naar zijn mening gevraagd over de spelhervattingen van AS Roma's Miralem Pjanic (foto), die eveneens een verleden bij Lyon heeft en momenteel de ene na de andere bal het doel in jaagt uit vrije trappen. Vergeet niet even te genieten van de kunststukjes van Juninho:

• Het levert weliswaar geen prijs op, maar je kunt toch maar beter hoog op onderstaand lijstje staan. Gelukkig voor SC Cambuur is de klok afgelopen nacht verzet.

'Het was wel een verrassing voor me dat ik na zeven weken pauze weer meteen in de basis begon.'
• Ook Arjen Robben zelf zag zijn basisplaats tegen FC Köln niet aankomen. De Nederlandse vleugelflitser maakte na een liesblessure zaterdag zijn rentree bij Bayern München. (De Telegraaf)

• De druk bij de derby tussen Sunderland en Newcastle United is voor alle betrokkenen hoog. Wellicht speelde de spanning een rol bij de pijnlijke fout die de materiaalman van The Magpies maakte. Het is toch echt Chancel Mbemba.

• Wij betwijfelen of koning Willem-Alexander veel kaas gegeten heeft van formaties en tactische besprekingen, maar hij mag zich nu wel eigenaar van een coaching certificaat noemen. Niemand minder dan Wesley Sneijder bezorgde het heugelijke nieuws met een videoboodschap. (De Telegraaf)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.